Blog

De Duitse norm SK1 houd geen rekening met het krachtige oude Russische TT33 7,62x25mm Tokarev pistool die een SK1 en NIJ-2 kogelwerende vest kunnen doorboren. Dit is een gevaarlijke situatie in Duitsland. SK1 is veel te zwak om de 7,62x25mm Tokarev kogels te stoppen. Hiervoor heb je minstens een NIJ-3A+ kogelvrij vest nodig. Link naar SK1 +...

De inleidende paragraaf geeft je lezers de belangrijkste idee van wat ze kunnen verwachten. Het kan ook gebruikt worden als een korte voorvertoning in de blogbericht lijst. Verschillende lay-outs kunnen nuttig zijn bij het ​​onderscheiden van de rest van de teksten. Lees verder voor meer informatie over de opmaak.

Afbeeldingen nodigen bezoekers uit om het blogbericht te openen. Het eerste plaatje van het bericht wordt automatisch als miniatuur van het blogbericht getoond. De juiste afbeelding in de miniatuurweergave kan het bericht attractiviteit verhogen.

Kort en eenvoudig blogberichten zijn de beste manier om je bezoekers op de hoogte te houden. Spannende inleidende paragraaf en een korte, informatieve inhoud zullen ervoor zorgen dat je lezers zullen blijven komen voor meer nieuws.