Plate carrier flecktarn level 4 SA Templars Gear set CPC ROC GEN4 3/5 kleuren

Plate carrier flecktarn level 4 SA Templars Gear set CPC ROC GEN4 3/5 kleuren kopen met 2 harde ballistische platen klasse SK4 Stand Alone NIJ 0101.04, CPC 3x2 AR/AK, Dangler heuptas, 2 stuks Utility Pouch MOLLE gen 1.1 S/M. De CPC ROC GEN4 Plate Carrier met lasergesneden MOLLE-voorkant, MOLLE-klittenband voor patches, ROC snelsluitingen op buikband en schouders is een modern licht gewicht plate carrier die comfortable is om dragen. Alles klaar voor onmiddellijke persoonlijke bescherming met de meeste gebruikte basis tasjes. Kan enkel geleverd worden naar een adres in België, Nederland of Luxemburg.

Kies een variant:

2.499,00 €

De Templars Gear CPC ROC GEN4 Plate Carrier 3/5 Colors Spot Camouflage heeft een lasergesneden MOLLE-voorkant met één rij MOLLE-klittenband voor patches. Het onderste frontgedeelte is uitgerust met een CPC 3x2 AR/AK magazijntas waar 6 stuks AK47 of AR magazijnenen in kunnen. 

De CPC ROC biedt ook 2 MOLLE-lussen in 45°-oriëntatie voor PTT-modules en klittenbandlussen voor kabelgeleiding. De schouderbanden zijn verstelbaar met klittenband, uitneembare meshpads met kabelgeleiding worden meegeleverd. De schouderbanden zijn aan de voorkant bevestigd met ROC-gespen, als alternatief kunnen ze worden ingewisseld voor steunen (inbegrepen) (bij de levering inbegrepen). 

De achterkant heeft een reddingshandvat en 11 x 4 rijen MOLLE en voorbereiding voor opritsbare panelen. De buikband is verstelbaar met klittenband onder een verborgen gedeelte aan de achterkant, is voorzien van 5 x 5 rijen MOLLE en wordt aan de voorkant vastgemaakt met ROC-gespen. Hierop zijn langs elke kant een Utility Pouch MOLLE gen 1.1 S/M tasje bevestigd. 

Voor meer bewegingsvrijheid is de buikband voorzien van een elastische inzet in het achtergebied. Onder de CPC ROC GEN4 Plate Carrier is er een Dangler heuptas voor het opbergen van belangrijke items.

Binnenin is de CPC ROC gevoerd met gaas, de plaatzakken zijn geschikt voor SAPI Medium of 25x30 cm beschermplaten. 

Harde kogelwerende plaat Level NIJ-IV In Stand Alone

Bevat twee harde kogelwerende platen Level NIJ-IV Stand Alone (standard NIJ0101.04 Level III en IV+)​Standaard afmetingen: 250x300 mm.

Gewicht: 2.75 kg.

Stopt pantserdoorborende kogels

7,62x63 mm AP (30-06)

7,62 x 51 mm AP (FAL)

7.62x54R mm LPS MSC 

7,62x39 mm AP (AK-47)

5,56x45 mm AP (M16)​

Werkingsprincipe, kogel raakt de harde kogelwerende plaat, vervormt, breekt en verplettert maar blijft in de kogelwerende plaat zitten. Het is niet nodig om er onder een ​​zacht kogelvrij vest te dragen. Deze plate carrier met Stand Alone kogelwerende platen kan over een T-shirt of combatshirt worden gedragen. Geen significant traumaletsel door de inslag van een kogel.

Kan enkel geleverd worden naar een adres in België, Nederland of Luxemburg